Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 One Kilian Show Vid Sportime Gr - Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς.

Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 One Kilian Show Vid Sportime Gr - Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς.. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς.

Champions League Pari Sen Zermen Mpartselona 1 1 Kynhghse To 8ayma Alla Epese Se Nabas E8nos
Champions League Pari Sen Zermen Mpartselona 1 1 Kynhghse To 8ayma Alla Epese Se Nabas E8nos from www.ethnos.gr
Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον.

Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από. Το χατ τρικ του εμπαπέ.

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς.

Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 Me Kare Ki Empape H 8riambeytikh Gallikh Anatroph Highlights Fosonline
Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 Me Kare Ki Empape H 8riambeytikh Gallikh Anatroph Highlights Fosonline from www.fosonline.gr
Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. Το χατ τρικ του εμπαπέ. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics).

Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ.

Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16.

Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ.

E3odos Me To Kefali Pshla Gia Thn Mpartsa 1 1 Sto Parisi
E3odos Me To Kefali Pshla Gia Thn Mpartsa 1 1 Sto Parisi from www.naftemporiki.gr
Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ.

Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς. Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης μπαρτσελονα. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook